EHDOT

Pinja Kaisko

Mäntyrinne 7 A 9, 55800 Imatra

Y-tunnus: 2911615-4

Verkkosivustomme osoite on: pinjasointu.fi

Varaukset

Sähköpostilla pinja.sointu@gmail.com tai puhelimitse 050-3543655. Varaukset ovat sitovia.

Vapaaehtoinen osallistuminen

Ymmärrän, että osallistun Pinja Soinnun tarjoamiin retriitteihin, tapahtumiin ja harjoituksiin vapaaehtoisesti. Olen tietoinen harjoittelun riskeistä. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni terveyteni ja taitojeni kannalta. Jos olen epävarma omasta terveydentilastani, olen velvollinen itse käymään lääkärin tarkastuksessa ennen harjoittelun aloittamista tai jatkamista. Ymmärrän, että joogaopettaja/ äänimaljahoitaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen (kuten esimerkiksi lääkäri), eikä näin ollen voi antaa virallisesti hyväksyttyä diagnoosia siitä, mitkä ovat juuri minun kohdallani harjoittelun/hoidon riskit.

Pinja Soinnun edustajan vapautus vastuusta

Tietoisena kaikkeen mahdollisesti tarjottavaan liikuntaharjoitteluun, rentoutushetkiin, kursseihin ja retriittpäivien ohjelmaan, kuten esimerkiksi metsäkävelyyn sisältyvistä riskeistä ilmoitan, että vapautan Pinja Soinnun ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen eri tiloissa järjestämissä tilaisuuksissa ja harjoituksissa liikkuessani. Valitsen harjoitella Pinja Soinnun tarjoamissa tapahtumissa ja harjoituksissa omalla riskilläni.

Vakuutukset

Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen.

Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Pinja Soinnulle sähköpostitse osoitteeseen pinja.sointu@gmail.com.

Peruutusehdot kursseille ja retriiteille

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Pinja Soinnulle sähköpostitse. Peruutuksen sattuessa perimme aina varaus- ja toimistokuluja vähintään 40€ (kts. tiedot alta). Tätä summaa emme valitettavasti voi palauttaa asiakkaalle.

Mikäli peruutat kurssin/retriitin viimeistään 31 päivää ennen kurssia, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 40€. Mikäli perut kurssin 30-15 pv ennen kurssin tai tapahtuman alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv – 0 h ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme varaus- ja toimistokuluja 60€, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa lyhyellä varoitusajalla. Lääkärintodistus on esitettävä perumisen yhteydessä. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Peruutuksesta on ilmoitettava Pinja Soinnulle viipymättä.

Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin. Pinja Sointu ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi retriittipaikalle jo varatuista matkalipuista tai majoituksesta aiheutuneita kuluja.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa/varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

Tutustumisvelvollisuus

Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän tuotteelle tai palvelulle määrittelemiä sopimus-, varaus- ja peruutusehtoja. Muita yksittäisiä tapahtumia tai tilaisuuksia varten saattaa olla määritelty näitä ehtoja täydentäviä ehtoja ja sääntöjä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Henkilötiedot

Yrityksemme voi vastaanottaa henkilötietojasi (minä itse), jos keskustelemme esim. sähköpostitse (sinä itse). Lisäksi tilitoimistoni vastaanottaa vain laskutustiedot.

Evästeet

Yritys käyttää analyysievästeitä (Google Analytics), jotta kävijämääriä voi seurata.

Lämpimästi tervetuloa Pinja Soinnun tapahtumiin ja kursseille!