Äänimaljahoidot, sointukylvyt ja kristallimaljarentoutus

Ääni- ja kristallimaljojen kaunis ja harmoninen sointi syvärentouttaa ja hoitaa lempeästi kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme. Maljojen myötävärähtely kulkee kehon lävitse vaikuttaen sen nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin sekä luustoon, kudoksiin ja sisäelimiin.

Hyvin voidessamme kehomme värähtelee harmonisesti. Pitkään jatkunut stressi saa kehoon ja mieleen epätasapainoisen tilan, joka voi esiintyä kipuna tai sairautena. Maljojen soinnilla vaikutamme syvälle atomitasolle saakka palauttaen ja tukien kehon kaikkien osien luontaista värähtelyä.

Äänimaljahoidon vaikutuksia kehossa ovat esimerkiksi verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen ja stressihormonitason lasku.

Äänimaljahoito yksilöhoitona

Äänimaljahoidossa asetut mukavasti hoitopöydälle vaatteet päällä ja saat lämpimän peiton päällesi. Sen jälkeen asettelen maljoja kehosi päälle ja soitan niitä eri tavoin. Maljojen värähtely tuntuu koko kehossasi.

Äänimaljahoito saattelee sinut hellästi syvän rentoutumisen tilaan, jossa kehosi ja mielesi saavat levätä ja eheytyä. Halutessasi voin käyttää hoidon aikana myös energiahoitoa (kundaliinireiki). Koko kehosi käydään läpi sekä selkä- että vatsapuolelta.

Ennen hoitoa kerron sinulle hoidon kulusta ja voit kertoa mahdollisista kehosi haasteista ja toiveista hoidon suhteen. Hoidon jälkeen sinulla on aikaa herätellä lempeästi kehoa.

Hoidon jälkeen voimme keskustella tuntemuksistasi, mikäli haluat. Äänimaljahoidon voi tehdä myös kotikäyntinä.

Asiakaspalautteita äänimaljahoidosta

”Maljojen ääni rentoutti ensin mieleni. Sen lisäksi äänimaljahoidolla on ollut positiivinen vaikutus koko kehooni vaikka en aluksi uskonutkaan hoidon fyysiseen vaikutukseen.”

”Tulin äänimaljahoitoon haastavassa ja stressaavassa työtilanteessa. Olo oli hoidon jälkeen yllättävän rauhallinen ja seuraavana yönä nukuin todella hyvin. Työasioiden hoitoon sai tietynlaista rauhallisuutta.”

”Keho tuntui hoidon jälkeen todella painavalta, aivan kuin olisi nukkunut tunnin. Niin rentouttavaa!”

”Hoidon jälkeen keho ja mieli tuntuivat avonaisemmilta ja kevyilltä.”

Sointukylvyt ryhmille

Sointukylvysty pääset nauttimaan selinmakuulla lämpimän peiton alla tai vaihtoehtoisesti istuen mukavasti tuolilla.

Sointukylpy aloitetaan alustuksella. Sen jälkeen laulan, soitan kongia, äänimaljoja ja muita hoitavia soittimia luoden tilaan rauhoittavan ja harmonisen tunnelman. Sinä voit nauttia hoitavista äänistä ja antautua hetken vietäväksi. Sointukylvyn päätteeksi heräillään lempeästi ja viipyilevästi kehoa ja mieltä kunnioittaen.

Sointukylpy kestää noin tunnin tai tarpeesi mukaan vähemmän tai enemmän.

Sointukylpyyn on myös mahdollista liittää hengitysharjoituksia, kehonhuoltoa, joogaa ja mielikuvamatkoja. Mietitään yhdessä sinulle ja ryhmällesi sopiva paketti.

Sointukylpy sopii hyvin esim. työhyvinvointipäiviin, sauna-iltoihin, ystäväporukalle, perheille, polttareihin, vain mielikuvitus on rajana.

Saatavana on myös parisointukylpy pariskunnille, ystävyksille tai vaikka äiti-tytärhetkeen.

Asiakaspalautteita sointukylvystä

”Maljojen kanssa rentoutuminen on helpompaa. Ei tule suorituspaineita, kun voi kuunnella maljojen sointia.”

”Maljat toivat kehooni pehmeyttä arjen kiireen keskellä, uskalsin päästää irti.”

”Ihanaa, en tiennytkään osaavani rentoutua näin!”

“Pinja loi tilaan rauhoittavan tunnelman, jossa oli helppo rentoutua.”

”Onko pakko nousta ja lähteä kotiin?”

Kristallimaljarentoutus

Kristallimaljarentoutus ryhmälle

Kristallimaljojen kirkas ja kaunis sointi vie sinut levolliseen syvärentoutuksen tilaan. Kristallimaljat on viritetty 432 Hz taajuuteen, joka on tieteellisissä tutkimuksissa havaittu edistävän rentoutumista, stressin lievittymistä sekä mielen rauhoittumista. Harmoninen äänimaailma yhdessä kongin, koshikellojen ja laulun kanssa luo tilan, jossa on helppo hellittää ja antautua olemiseen.

Kristallimaljarentoutukseen voi yhdistää alkumeditaation, joka ohjaa sinut lempeästi läsnäolevaan hetkeen. Rentoutuksen kesto 60-90 min sopimuksen mukaan.

Varaa äänimaljahoito, sointukylpy tai kristallimaljarentoutus

Varaa itsellesi äänimaljahoito, ryhmälle sointukylpy tai kristallimaljarentoutus.