Äänimatkat

Jokainen äänimatka on taianomainen uniikki kokemus, jota siivittävät laulu, rumpu ja äänimaljat.

Jokainen äänimatka on taianomainen, uniikki, intuitiivinen matka syvälle sisimpääsi. Matkalle sinua johdatteleva äänimaljat, kongi, kantele, rumpu ja laulu. Saat rentoutua ja rauhoittua, antautua sointujen vietäväksi. Luonnonelementit ovat vahvasti läsnä jokaisella äänimatkalla soitinten ja laulun juurruttaessa sinua luonnolliseen rytmiisi.  

Äänimatkan voi toteuttaa sisätiloissa, tähtitaivaan alla, luolassa, sammalpeitteellä tai lumihangella kynttilälyhtyjen loisteessa, vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa mukaan tälle voimauttavalle matkalle!

Äänimatkoja toteutetaan sekä yleisö- että yksityistilaisuuksina.

Äänimatka Pirunkirkossa

Äänimatka Pirunkirkon luolassa Rautjärvellä alkaa jo sinne saavuttaessa. Etenet hiljaisuudessa metsäpolkua pitkin luolaan, avaat aistisi luonnon rauhalliseen rytmiin ja pääset ihailemaan jylhien kallioiden komeutta. Luolassa saat asettua pohjakiville peiton alle ihastelemaan holvikaton kauniita kaaria ja kelopuiden koristeellisia kuvioita.

Äänimatkan aikana kuulet luolan värikkäästä ja vaiherikkaasta historiasta. Pääset myös nauttimaan huolella teeman mukaan rakennettua äänimatkaa, joka muuntautuu vuodenajan ja tilanteen mukaan. Äänimatka kostuu tarinoista, loitsulauluista, rummun kumeasta kaiusta, äänimaljojen lempeistä soinnuista muiden terapeuttisten soittimien täydentäessä matkaa. Jokainen äänimatka on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa sinä saat hengähtää ja hellittää. Vahvistaa luontoyhteyttäsi ja asettua lempeästi läsnäoloon.

Kaikille avoimia äänimatkoja järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa. Voit myös tilata ryhmällesi oman äänimatkan tähän upeaan luolaan.

 

Varaa äänimatka

Varaa itsellesi tai ryhmälle äänimatka.