Valmennukset ja hyvinvointipäivät

Henkilökohtainen valmennus

Tarvitsetko ajatusten avartajaa, uutta näkökulmaa tai kuuntelevia korvia? Tarjoan tilan läsnäololle ja hetken hengähdykselle. Sinä saat jakaa, oivaltaa, kyseenalaistaa, tunnustella suuntaa ja vahvistaa voimavaroja. Kuuntelen ja autan sinua selkeyttämään tarpeitasi ja päämääriäsi. Valmennus sopii hyvin esimerkiksi elämänmuutokseen, tukemaan tunnetyöskentelyä sekä stressaavaan arjen selkeytykseen. Oikeastaan mihin tahansa tilanteeseen, paitsi akuuttiin kriisitilanteeseen.

Käytän työssäni ratkaisukeskeisen valmennuksen työkaluja, mutta myös kokemustani ja asiantuntijuuttani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parista. Valmennukseni rakentuu yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiin sopivaksi ja halutessasi se voi sisältää myös kehollisia harjoitteita. Valmennukset tapahtuvat lähi- tai etävalmennuksina, vastaanotolla tai vaikka luontopolulla.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle ilmainen 20 min kartoituspuhelu.

Asiakaspalautteita henkilökohtaisesta valmennuksesta

”Valmennus Pinjan kanssa oli loistava kokemus! Hän on helposti lähestyttävä, lämmin ja käytännönläheinen. Sain paljon oivalluksia ja käytännön menetelmiä, jotka ovat jääneet elämääni pysyvästi. Oli mahtavaa saada kokenutta vahvistusta ja kannustusta elämän suuressa muutoskohdassa.”

”Erityisen miellyttävää Pinjan tavassa valmentaa oli se, että sain tilaa oivaltaa itse. Keholliset monipuoliset menetelmät täydensivät keskustellessa syntyneitä oivalluksia. Rentoutusharjoitukset haasteen noustessa esille avasivat sisäisiä lukkoja.”

”Sain valmennuksessa monia käytännön vinkkejä ja rohkaisua tuoda omaa itseäni esiin juuri sellaisena kuin olen. Olin yllättynyt, miten nopeasti Pinja sai tunnelman rennoksi ja miten helppo hänelle oli puhua kaikesta. Ihan kuin olisi vanhan ystävän kanssa keskustellut.”

”Voisin hyödyntää valmennusta toistekin sopivassa elämäntilanteessa. Suosittelen myös muille! Monia voisi hyödyttää omien ajatusten tutkiminen ja tavoitteiden kirkastaminen erilaisissa elämäntilanteissa.”

Työyhteisövalmennus

Miten teidän työyhteisössä voidaan? Olisiko aika hetkeksi istahtaa alas ja katsoa asioita hyvinvoinnin näkökulmasta? Tarjoan työyhteisöllenne ammattitaitoista valmennusta palautumiseen, stressinhallintaan ja tunnetyöskentelyyn. Annan tiimillenne tilaa oivaltaa, mutta halutessanne tuon mukaan myös arjen helppoja stressinhallinnan työkaluja. Valmennuksiin voidaan myös yhdistää kehollisia harjoitteita. Olen ohjannut ryhmiä useamman vuoden ajan ja työskennellyt kymmenien erilaisten työyhteisöjen kanssa. Valmennuksissa on luottamuksellinen ilmapiiri, jossa on mahdollisuus tulla esiin aitona itsenään ja tiimin jäsenenä. Meillä jokaisella on oma vahvuutemme, joka kasvaa läsnäolon tilassa. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara!

Valmennus räätälöidään työyhteisönne tarpeidenne mukaan. Tapaamiskertoja voi olla yksi tai useampia.

Asiakaspalautteita työyhteisövalmennuksista

”Työyhteisömme tarvitsi juuri tätä. Pysähtymistä ja rentoutusta hektisen arjen keskellä.”

”Suuret kiitokset ihanasta ja ajatuksia herättävästä aamupäivästä tiimillemme.”

“Kiitos. Saimme hyviä palautumisen työkaluja työpaikalle.”

Hyvinvointipäivät ja työpajat ryhmille

Kaipaatteko työyhteisöllenne vahvistusta stressinhallintaan ja arjen työkaluja palautumiseen. Ohessa muutama valmis työhyvinvointipäivän kokonaisuus, joita voidaan muokata tarpeidenne mukaan. Tai rakennetaan juuri teidän ryhmäänne palveleva pidempi valmennuskokonaisuus työhyvinvoinnin ja tiimihengen vahvistamiseksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan!

Rentoutushetki työyhteisölle 2-3 h

  • Mitä hyötyä on läsnäolosta? Johdatus päivän teemaan.
  • Läsnäoloharjoituksia arjen työkaluiksi
  • Tutustuminen eft-stressinpurkumenetelmään
  • Äänimaljarentoutus

Läsnäolon hetkiä luonnossa 2-3 h

  • Lempeä kehotietoisuutta vahvistava metsäjooga, sopii myös ensikertalaisille
  • Luontoyhteysretki sisältäen itsetuntemusta ja tiimityöskentelyä vahvistavia harjoituksia luonnossa
  • Metsärentoutus ja loppukeskustelu päivän teemoista nuotion äärellä

Varaa valmennus tai hyvinvointipäivä

Varaa ryhmällesi tai yhteisöllesi hyvinvointipäivä tai valmennus.