Pinja kaisko

Olen luonnosta, äänestä ja kehollisuudesta inspiroituva, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen ja yrityksen Pinja Sointu perustaja.

Olen kokenut elämässäni paljon niin vastoinkäymisiä kuin suuria oivalluksia ja iloa. Haasteet ovat kasvattaneet minut opettajan, kouluttajan ja valmentajan työhön. Avoimuus ja innostus uusiin asioihin sekä sisältäni kumpuava elinvoima ovat tuoneet runsautta elämääni. Se on myös laajentanut ammattitaitoani sekä vahvistanut itsetuntemustani.

Hyvinvoinnin ammattilaiseksi kasvoin pikkuhiljaa. Ensimmäinen suurempi askel oli äänimaljakoulutus Enkelikartanossa vuonna 2018. En koskaan unohda sitä hetkeä, kun sain äänimaljan käteeni. Tiesin olevani oikealla tiellä. Hoitavat äänet ja terapeuttiset soittimet, äänimaljarentoutukset sekä äänimatkat ovat sydämeni asioita. Tunnen itseni etuoikeutetuksi, kun saan viedä niiden viestiä eteenpäin työssäni. Nyt myös äänimaljakouluttajana.

Hathajoogaa olen opiskellut joogakoulu Shantissa sekä yinjoogaa Villa Mandalassa. Ilmajooga on tuonut uusia näkökulmia harjoitukseen. Jooga kulkee mukanani sekä ohjaajan roolissa että omana harjoituksena yhtä luonnollisesti kuin hengitys. Ohjauksissani käytän myös mantroja sekä muiden terapeuttisten työskentelytapojen elementtejä, kuten eft-tekniikkaa.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaaminen on laajentunut myös ratkaisukeskeisen valmennuksen sekä työyhteisövalmentajan rooliin Life Coach Academyssa. Se on antanut hyvät raamit jo opittuihin asioihin ja tuonut mukanaan rautaisen annoksen ammattitaitoa toimia niin yksilöiden kuin työyhteisöjenkin kanssa erilaisissa tilanteissa. Valmennuksissani hyödynnän erityisesti vahvuuksiani palautumisen ja stressinhallinnan saralla.

Luonto on ollut miulle aina tärkeä osa hyvinvointiani. Luontoyhteysohjaajana olen saanut syventää tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä auttaa ihmisiä vahvistamaan suhdetta luontoon ja löytämään avaimia lempeään läsnäoloon. Ilolla seuraan luontohetkien jälkeistä rauhaa ja oivallusten heräämistä. Luonto on tärkeä opettajamme ja avain luovuuteemme!

Olen utelias elämän suhteen sen kaikkine puolineen. Elämänkatsomustani olen laajentanut myös shamanismin ja tantran poluilla. Haluan tietää, mitä asioiden takana on. Ymmärtää, kokea ja kasvaa. Olla inhimillinen ja aito.

Innolla odotan kohtaamistamme!

Kiinnostuitko palveluistani tai mahdollisesta yhteistyöstä?

Jos haluat varata hyvinvoinnin palveluitani tai sinulla on idea mahdolliselle yhteistyölle, ole yhteydessä.

Ota yhteyttä