Pinja kaisko

Olen luonnosta, äänestä ja kehollisuudesta inspiroituva, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen ja yrityksen Pinja Sointu perustaja.

Olen saanut kokea elämässäni paljon niin vastoinkäymisiä kuin suuria oivalluksia ja iloa. Haasteet ovat kasvattaneet minua opettajan ja hoitajan työhön. Ilman niitä en olisi osannut etsiä toisenlaisia vastauksia ja tapoja elää ja olla. Aluksi askeleet kohti uusia ovia olivat pieniä ja horjuvia. Rohkeuden ja omien voimavarojen kasvettua tunsin kutsun jakaa oppimaani. Myös etusivun runo kertoo tästä matkastani.

Ensimmäisen suuren muutoksen toivat mukanaan äänimaljat. En unohda koskaan sitä hetkeä, kun astuin Enkelikartanoon ja sain ensimmäisen kosketuksen maljoihin ja niillä hoitamiseen. Tiesin olevani oikealla tiellä. Edelleen ottaessani maljat esiin tunnen kiitollisuutta ja kunnioitusta, että saan tehdä työtä niiden kanssa.

Jooga oli jo aiemmin vienyt sydämeni täysin, joten oli luonnollista jatkaa opettajaopintoihin joogakoulu Shantiin ja Villa Mandalaan. Nautin siitä, kun voin ohjaamisen ja opettamisen kautta tuoda asiakkaille jotain, jota olen itse elämässäni oppinut, havainnut ja oivaltanut. Ohjaukseeni haen myös elementtejä tantran, shamanismin ja oman äänen kautta.

Innostun helposti asioista, energisoidun uusista oivalluksista, haluan oppia, kulkea elämäntietäni katumatta, olla inhimillinen, antaa myös kyyneleiden tulla, olla haavoittuva ja elää tätä elämää muiden kanssa.

Kiinnostuitko palveluistani tai mahdollisesta yhteistyöstä?

Jos haluat varata hyvinvoinnin palveluitani tai sinulla on idea mahdolliselle yhteistyölle, ole yhteydessä.

Ota yhteyttä